- Lunch 4 -

Måndag           

1. Kolhapuri Chicken: (mellan stark)                           

    En krydd stark kombination av tomatsås, kokos och capsicum.

2. Tandoori Ghost: (mellan stark)

    Grillad, marinerad fläsk serveras med grillade grönsaker.

3. Dagens Vegetarisk: Subzi Thaali

    Vegetarisk tallrik med tre rätter.

 

Tisdag

1. Murg Lababdar: (mild)

    Kyckling marinerad i yoghurt och garam masala, serveras med mildsås.

2. GoanFish curry: (mellan stark)

    Laxfilé tillagad med kokos, vitlök, färsk koriander och röd chili.

3. Dagens Vegetarisk: Subzi Thaali

    Vegetarisk tallrik med tre rätter.

 

Onsdag

1. Chicken tomat kut: (mellan satrk)

    Kyckling tillagad med färsk koriander, senap, tamarind och kokosmjölk.

2. Shahi Gosth: (mild)

    Lamm tillagad i en smakfull sås av mandel, saffran, kewdavatten och kardemumma.

3. Dagens Vegetarisk: Subzi Thaali

    Vegetarisk tallrik med tre rätter.

 

Torsdag

1. Chat patta Chicken: (mellan stark)

    Kyckling tillagad med senapsfrön, citronblad, curryblad, smör, grädde och vitt vin.

2. PorkPandi: (mellan stark)

    Populär fläsk rätt från Bangalore, smaksatt med svartpeppar, fänkål, kanel och koriander.

3. Dagens Vegetarisk: Subzi Thaali

   Vegetarisk tallrik med tre rätter.

 

Fredag

1. Kodi Koora: (mellan stark)

    Kyckling tillagad i lök, tomat, senapsfrön, serveras i kokossås.

2. Chapli kebab: (mellan stark)

    Indisk lammburgare smaksatt med garam masala och rödvin sås och mango chutney.

3. Dagens Vegetarisk: Subzi Thaali

    Vegetarisk tallrik med tre rätter.

 

Stående alternativ

1. Tulsi Maachi: (mellan stark)   99 kr

    Laxfilé marinerad i basilika, koriander och senap. Serveras i rostad vitlöksås

2. Jhinga Balchao. räkor med tomat,chilli,rödvin och basilika  109 kr

3. Lamm korma.En mild lammrätter tillagade med kokosgrädde och kardemumma. 109 kr