
- Lunch 4 -
Måndag
1. Kolhapuri Chicken: (mellan stark)
En krydd stark kombination av tomatsås, kokos och capsicum.
2. Tandoori Ghost: (mellan stark)
Grillad, marinerad fläsk serveras med grillade grönsaker.
3. Dagens Vegetarisk: Subzi Thaali
Vegetarisk tallrik med tre rätter.
Tisdag
1. Murg Lababdar: (mild)
Kyckling marinerad i yoghurt och garam masala, serveras med mildsås.
2. GoanFish curry: (mellan stark)
Laxfilé tillagad med kokos, vitlök, färsk koriander och röd chili.
3. Dagens Vegetarisk: Subzi Thaali
Vegetarisk tallrik med tre rätter.
Onsdag
1. Chicken tomat kut: (mellan satrk)
Kyckling tillagad med färsk koriander, senap, tamarind och kokosmjölk.
2. Shahi Gosth: (mild)
Lamm tillagad i en smakfull sås av mandel, saffran, kewdavatten och kardemumma.
3. Dagens Vegetarisk: Subzi Thaali
Vegetarisk tallrik med tre rätter.
Torsdag
1. Chat patta Chicken: (mellan stark)
Kyckling tillagad med senapsfrön, citronblad, curryblad, smör, grädde och vitt vin.
2. PorkPandi: (mellan stark)
Populär fläsk rätt från Bangalore, smaksatt med svartpeppar, fänkål, kanel och koriander.
3. Dagens Vegetarisk: Subzi Thaali
Vegetarisk tallrik med tre rätter.
Fredag
1. Kodi Koora: (mellan stark)
Kyckling tillagad i lök, tomat, senapsfrön, serveras i kokossås.
2. Chapli kebab: (mellan stark)
Indisk lammburgare smaksatt med garam masala och rödvin sås och mango chutney.
3. Dagens Vegetarisk: Subzi Thaali
Vegetarisk tallrik med tre rätter.
Stående alternativ
1. Tulsi Maachi: (mellan stark) 99 kr
Laxfilé marinerad i basilika, koriander och senap. Serveras i rostad vitlöksås
2. Jhinga Balchao. räkor med tomat,chilli,rödvin och basilika 109 kr
3. Lamm korma.En mild lammrätter tillagade med kokosgrädde och kardemumma. 109 kr